HKC (u) – Reflex 1

Wanneer Zaterdag 25 februari 2017
Hoe laat Vanaf 13:30 uur
Uitslag 13 – 10

Het einde van het zaalseizoen in de korfbalcompetitie is in zicht. Het eerste team van Reflex uit Woerden is als enige nog ongeslagen in de competitie en heeft een redelijk zekere positie in het kampioenschap.

Afgelopen zaterdag speelde Reflex tegen HKC uit Utrecht. Beide teams deden hun uiterste best om als winnaar uit de bus te komen. Slimme spelcombinaties, snelle schotsituaties. Het was allemaal te zien. Zowel de Utrechtenaren als de spelers van Reflex waren aan elkaar gewaagd. Het was een wedstrijd met een hoog spanningsniveau. Helaas konden de Woerdenaren de punten niet veiligstellen en meebrengen naar huis. Want in de slotfase van de wedstrijd stevende HKC af op een 13-10 overwinning. Hierdoor kan de strijd om het kampioenschap nog spannend worden.

Er zijn nog twee wedstrijden te spelen. De huidige nummer twee in de competitie heeft drie wedstrijden verloren, maar ook nog twee wedstrijden op het programma. Alleen wanneer Reflex komende week de wedstrijd weet te winnen, is het kampioenschap echt zeker.

Aankomende zaterdag, 4 maart, gaat de strijd om het kampioenschap verder in Kockengen. Daar nemen zij het op tegen ESDO. De wedstrijd start om 17.30 uur in de sporthal aan de Sportweg in Kockengen.

Top