Nieuwe deuren bij Korfbalvereniging Reflex dankzij match Beursvloer

In de zomer van 2016 stond Korfbalvereniging Reflex nog in het nieuws na een serie inbraken in hun clubgebouw. Twee deuren van het clubgebouw in sportpark Cromwijck waren opengebroken en compleet vernield. Dankzij Samen voor Woerden is er tijdens de  Beursvloer  2016 een unieke deal gesloten. Verweij Houttechniek, Gerritse IJzerwaren en Uijtewaal Bouw besloten de handen in een te slaan en de Woerdense Korfbalvereniging te helpen. Het resultaat; twee compleet nieuwe deuren inclusief hang- en sluitwerk en plaatsing.

Wat blikjes cola en een kratje bier. Dit was de buit voor de inbrekers die in de zomer van 2016 kantine ‘de Korf’ openbraken. Met een koevoet en hamer waren de sloten uit de deuren gebroken. De ravage en schade was enorm. Tijdens de Woerdense Beursvloer, een evenement waarbij verenigingsleven gekoppeld wordt aan Woerdense ondernemers, was de vraag dan ook helder: wie helpt ons aan nieuwe deuren met hang- en sluitwerk?

Tijdens deze avond waren onder andere Verweij Houttechniek, Gerritse IJzerwaren en Uijtewaal Bouw aanwezig. Door de unieke samenwerking tussen deze drie Woerdense bedrijven kon er een compleet eindproduct geleverd worden. Verweij Houttechniek heeft de deuren op maat geleverd, Gerritse IJzerwaren verzorgde het hang- en sluitwerk en de deuren zijn geplaatst door werknemers van Uijtewaal Bouw.

Korfbalvereniging Reflex kan met de nieuwe deuren weer jaren vooruit. Vanuit korfballend Woerden willen wij Verweij Houttechniek, Gerritse IJzerwaren en Uijtewaal Bouw hartelijk bedanken voor de maatschappelijke betrokkenheid en de inzet die de ondernemers hebben getoond voor het verenigingsleven in Woerden!