Reflex C1 Kampioen zaalseizoen.

Afgelopen zaterdag in een volle Snellerpoort kon De C1 van Reflex, onder leiding van Sylvia en Jolanda, bij winst het kampioenschap veiligstellen. En dit terwijl de zaalcompetitie nog niet afgerond is.

De korfbalwedstrijd tegen fortisimo uit IJsselstein begon om 11:00 en de spelers waren zichtbaar nerveus voor deze wedstrijd. Na het eerste doelpunt van Reflex was er uitbundig applaus en muziek. Nadat het eerste doelpunt gevallen was bleek de nerveusiteit af te nemen en met de rust was Reflex al uitgelopen naar een voorsrong van 5-0 in het voordeel van Reflex. Na een wat rustige start van de tweede helft bleef Reflex het hoofd koel houden en is de wedstrijd uitgespeeld tot een uitslag van 8-0.

De C1 heeft 10 wedstijden gespeeld en alles met winst afgesloten, 86 doelpunten voor er 22 tegen.
Het team is na de wedstrijd gehuldigd met bloemetje en medaille. ’s avonds heeft de vereniging in de kantine het team in het zonnetje gezet met een diploma, taart en uiteraard (kinder)champagne.

Behalve dat de C1 nu al kampioen is geworden zijn ook het eerste team en de B1 van Reflex nog in de strijd voor het kampioensschap. Het eerste moet nog 2 wedstrijden spelen en de B1 nog 3 wedstrijden. Beide teams mogen geen wedstrijden meer verliesen willen ze nog kans maken op de eerste prijs.

 631 total views,  1 views today